Novinky / Gravity aneb ''Čak Noris'' zpět
06. 08. 2015

Gravity aneb ''Čak Noris''

Už vás nebaví běžná cvičení? Zkuste zajít na lekci Gravity. Nejedná se o žádné cvičení pro budoucí maminky, jak některé možná napadne, ale o intenzivní zápřah, v němž jednu z hlavních rolí hraje gravitace
Cvičení Gravity přináší zcela nový pohled na posilování a formování postavy. Základním „cvičebním náčiním" je zjednodušeně řečeno váha vašeho vlastního těla a gravitace. Nezbytný je však při tomto cvičení speciální posilovací stroj GTS, který využívá systému kladek a nakloněné roviny.

Na přístroji GTS naše svaly pracují podobně, jak jsou používány v běžném životě. Gravity je založeno na přirozených pohybových vzorcích a správné biomechanice. Cvičení na GTS využívá svalů hlubokého stabilizačního systému a to zejména díky pohyblivé desce, jejíž nestabilitu jsme nuceni vyrovnávat. Výhodou tohoto cvičení je zejména jeho maximální flexibilita.
Díky možnosti nastavení sklonu desky je vhodné skutečně pro každého. Na GTS přístroji mohou cvičit jak vrcholoví sportovci, tak i „obyčejní smrtelníci", kteří touží po zpevnění postavy, či zeštíhlení. Další nesmírnou výhodou je, že Gravity slibuje výsledky již při třiceti minutách tréninku. Posilováni na GTS je totiž kombinací protažení i flexe, tím docílíme komplexního vlivu na rozvoj a posílení naší svalové soustavy. Právě díky nakloněné rovině zapojujeme hned několik svalových skupin najednou, čímž dosáhneme opravdu kompletního procvičení celého těla.

Na přístroji GTS se dá cvičit více než 250 různých cviků. Proto je možné cvičit Gravity v různých variantách.

Daný trénink je vhodný zejména k zeštíhlení a posílení těla. Nízký počet cvičících v jedné skupině je důležitý, protože pouze při takto malém počtu se může trenér opravdu věnovat všem klientům a kontrolovat správné provedení cviků, což je pro kýžený výsledek klíčové.

V naší posilovně jsou vám k dispozici 2 tyto stroje,jejich využití je v rámci zakoupeného členství zdarma a dále nezpoplatněno,předchozí rezervace není potřebná,naši trenéři se vám budou rádi věnovat kdykoli, těšíme se na vaši příští návštěvu.
Tým Gold's Gym